FT Timber – Kvalitet og super service

Når der skal anvendes træsorter som fx eg eller mahogni, så handler jeg hos FT Timber, som kan findes her på www.fttimber.dk – da jeg ved, at det som bliver leveret er af god kvalitet samtidig med, at jeg bliver mødt med god service og venlighed.

Det er vigtigt, når man gerne vil udføre et stykke godt håndværk, at træet er af højeste kvalitet, og det er det altid, når jeg handler med www.fttimber.dk – så det kan jeg bestemt godt anbefale til jer derude, som også godt kan lide at arbejde i rigtigt snedkertræ.

Der er mange andre træsorter på hjemmesiden www.fttimber.dk – såsom Burma Teak, Røget Eg, Valnød og Wengé, der findes som kantskåret samt som blokvarer. Der findes derudover et mindre hav af forskellige træsorter til knivbyggere, pennemagere, guitarbyggere, drejere osv. Herunder kan nævnes træsorter såsom Ask, Bøg og Ahorn, Rødel, Elm, Kirsebær, Valnød, Ægte Mahogni, Cocobolo, Purpleheart, Slangetræ, Sipo, Sapele, Ibenholt, Wenge, Zebrano Teak og mange flere dekorative træsorter.

Hvis du står overfor et projekt, hvortil du skal bruge en træsort, som ikke er nævnt herpå i dette indlæg, ja, så tag kontakt til www.fttimber.dk på hjemmesiden under “Åbningstid & Kontakt”, så er jeg sikkert på, at I finder ud af noget, der vil være dig til glæde 🙂

Nå, men dette var bare lige et godt råd til jer derude, som også synes, at det er sjovt og givende at arbejde i træ af god kvalitet.

Hvis der, i din søgning efter snedkertræ eller andet, skulle opstå spørgsmål, så vil jeg råde dig til at tage kontakt til www.fttimber.dk – Du er dog også velkommen til at skrive en kommentar herunder. Så vil jeg vende tilbage snarest muligt.

Jeg synes, at det er rart med kommentarer på siden her, så du skal endelig ikke holde dig tilbage, hvis du har spørgsmål ift. noget af det, som du ser her på siden.

2 Comments

  1. Så glad for at jeg faldt over din hjemmeside! Den er super overskuelig, let at navigere rundt i, og så er den tilmed pæn at kikke på! 🙂 Vh Jan.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *